RSS

Swap

11 okt

Voor het eerst heb ik meegedaan aan een swap. Swappen was tot voor kort een geheel onbekend fenomeen voor mij, vermoedelijk voor de meesten van jullie. Het houdt in dat je voor je swappartner, over het algemeen een volstrekt vreemde, een verrassingspakketje maakt. Je kunt er zelfgemaakte spulletjes in stoppen maar ook allerlei aanverwante artikelen. Vaak wordt er een thema gekozen en wordt er een bedrag vastgesteld dat je kunt besteden voor het pakketje.

Ik heb meegedaan aan een swap die werd georganiseerd op een haakhyve. Iedereen moest een vragenlijst invullen, twee antwoorden moesten dienen als inspiratie voor je pakketje.

Mij geduld werd behoorlijk op de proef gesteld want mijn swapmaatje was het een beetje vergeten. Maar anderhalve week na de sluitingsdatum kreeg ik dan eindelijk mijn pakketje. Ze had de volgende vragen met antwoorden als thema gebruikt:

Welk dier zou je wel willen zijn voor een dag? Leeuw

Wat is je lievelingskleur? Lentegroen en andere frisse kleurtjes

Dit is wat ze gemaakt heeft voor me:

Het grappige is dat ik mij door de dezelfde vragen heb laten inspireren. Mijn swapmaatje hield alleen meer van paars en wilde graag een hond zijn. Voor haar heb ik een sleutelhanger gemaakt met een hondje eraan in haar lievelingskleur. Omdat ze graag amigurumi haakt heb ik een patroontje van een uiltje erbij gedaan met paars garen die niet overal in Nederland verkrijgbaar is. Ook heb ik 2 mandjes gemaakt van stof. Dit is het geworden:

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 11 oktober 2011 in amigurumi, haken, inspiratie, naaien

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: